Circuit Geoagiu Bai din Bucuresti

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Informatii generale

Nu exista descriere.;
Incarca datele

Itinerariu

Ziua 1 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 1 BUCURESTI – GEOAGIU-BAI Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Sibiu – Geoagiu Bai (400 km). Se viziteaza: SINCA VECHE (manastirea rupestra este un vechi lacas de cult, cunoscuta ca „Templul Ursitelor”, „Grota de la Şinca Veche”, „Mănăstirea Săpată în Stâncă” sau „Templul Extratereştrilor), CETATEA FAGARAS (in secolul al XVII-lea, devine resedinta a principilor Transilvaniei si centru politico-administrativ al marelui domeniu al Fagarasului, fiind un impunator centru medieval), CASTELUL DE LUT - VALEA ZANELOR (cu formă neobișnuită, ce pare să fi fost construit de hobiți, realizat doar din materiale naturale, dintr-un amestec de pământ, apă, paie, argilă și nisip). Cazare si cina in Geoagiu-Bai.
Ziua 2 - Locatie: GEOAGIU BAI
Ziua 2 GEOAGIU BAI – SARMIZEGETUSA Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Orastie - Sarmizegetusa - Geoagiu Bai (120 km). Zi in natura si scurta drumetie catre Cetatea Regeasca SARMIZEGETUSA REGIA (este numele capitalei Daciei preromane, în fapt un complex de sanctuare, situat în Munţii Orăştiei, la altitudinea de 1.200 m, în care se remarcă Sanctuarul Mare Rotund şi “Soarele de andezit”. Cei mai mulţi arheologi afirmă că oraşul a fost ridicat în secolele III-II înainte de Hristos, pe când alţii cred că ar fi mai vechi cu cel puţin 600 de ani), SABIA DACICA (Monumentul “Semn Dacic” este creaţia sculptorului Nicolae Adam şi reprezintă cea mai redutabilă armă de luptă a strămoşilor noştri) si un mic MUZEU AL SATULUI. Cazare si cina in Geoagiu-Bai.
Ziua 3 - Locatie: GEOAGIU BAI
Ziua 3 GEOAGIU BAI – PESTERA URSILOR Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Deva - Brad – Tebea – Chiscau – Parcul Natural Apuseni – Geoagiu-Bai (350 km). Se viziteaza: CETATEA DEVA (incoronata de ziduri medievale si avand infatisarea unui bastion impunator, situata pe un con vulcanic format din andezite neogene, se afla „la trecerea cea mai primejdioasa in Transilvania”), MUZEUL AURULUI DIN BRAD (se află cele mai valoroase cinci kilograme de aur din lume, pentru că aurul pe care îl vedem aici arată aşa cum a fost scos el din adâncuri, prin munca miilor de mineri care au trudit în zăcământul de la Mina Barza, vreme de sute de ani), GORUNUL LUI HOREA (este un stejar vechi de circa 400 de ani, cu circumferința de 9 m, aflat la Tebea), PESTERA URSILOR (grote de o frumusețe stranie, cu stalactite și stalagmite extrem de spectaculoase). Cazare si cina in Geoagiu-Bai.
Ziua 4 - Locatie: GEOAGIU BAI
Ziua 4 GEOAGIU BAI – ROSIA MONTANA Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Abrud – Campeni - Rosia Montana - Geoagiu Bai (200 km). Obiective: INTOARCERE IN TIMP SI PLIMBARE CU MOCANITA (intre Abrud si Campeni Gara), COMPLEXUL ROSIA MONTANA (o destinatie turistica aparte, un loc unde natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice. Una dintre cele mai vechi localitati cu traditie in exploatarea metalelor pretioase din Europa. Alburnus Maior – asa cum era numita in trecut, un izvor de povesti si legende, de istorii si peisaje incantatoare), BAILE ROMANE (băile termale romane se păstrează aproape în aceeași formă ca și în antichitate, într-un promontoriu circular cu diametrul de 90-95 m), CASCADA GEOAGIU (este una dintre cele mai spectaculoase din România, apa nu îngheață niciodată, și asta pentru că ea colectează toate cele 16 izvoare termo minerale din zonă, dar și un râuleț. Cazare si cina in Geoagiu-Bai.
Ziua 5 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 5 GEOAGIU BAI – BUCURESTI Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Transalpina - Bucuresti (430 km). Se viziteaza: TRANSALPINA ("tara de dincolo de munti" este cel mai inalt drum rutier din Romania si din afara ei, atingand altitudinea maxima de 2.145 metri, in Pasul Urdele). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

Date plecare:Notice: Undefined property: App\Hotel::$booking_filter in D:\webroot_webcloneB\webcloneb_clients\comandati.ro\views\circuit.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\webroot_webcloneB\webcloneb_clients\comandati.ro\views\circuit.php on line 98

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0722/216.212

Email:

rezervare@aquatravel.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: