SORRENTO & COASTA AMALFITANA REVELION

Din data:
Durata
Adulti
Copii

Informatii generale

 Cazare si cina la hotel Conca Park 4* sau similar.

Orar de zbor informativ (ore locale):

30-12-2017
BUC-NAPOLI:BLUE AIR 17:30-18:35 (transfer in Sorrento)


03-01-2018
NAPOLI-BUC:BLUE AIR 19:25-22:20

;
Incarca datele

Itinerariu

Ziua 1 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 1 (30.12): Bucuresti – Napoli Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Napoli cu decolare la ora 17:30. Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 18:35 si transfer in Sorrento. Cazare si cina la hotel Conca Park 4* sau similar in Sorrento.
Ziua 2 - Locatie: SORRENTO
Ziua 2 (31.12): Excursie optionala la Pompeii si Vezuviu. Participare la cina de Revelion. LA MULTI ANI 2018! Mic dejun. Excursie optionala la Pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate. Dupa Pompeii vom face o ascensiune pe vulcanul Vezuviu. Intoarcere la hotel in Sorrento. Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la hotel cu muzica live (bauturi incluse la cina de Revelion: 1⁄2 sticla de vin local, 1⁄2 sticla apa, un pahar de sampanie).
Ziua 3 - Locatie: SORRENTO
Ziua 3 (01.01): Excursie optionala in insula Capri. Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Cina si cazare la hotel in Sorrento.
Ziua 4 - Locatie: SORRENTO
Ziua 4 (02.01): Excursie optionala Coasta Amalfitana: Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere in Sorrento. Cina si cazare la hotel.
Ziua 5 - Locatie: BUCURESTI
Ziua 5 (03.01): Zbor Napoli – Bucuresti Mic dejun. Plecare spre Napoli pentru un tur panoramic al acestui oras plin de viata si culoare, dominat de Vezuviu. Cele mai populare repere istorice ale orasului sunt: Catedrala, Piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal si frumoasa biserica Sf. Francesco di Paula construita in stil neoclasic. Piata Primariei si Castelul construit de familia Anjou sunt alte doua repere importante ale orasului. Transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul spre Bucuresti cu decolare la ora 19:25. Aterizare in Bucuresti la ora 22:20.

Date plecare:


Saturday, 30 / December / 2017

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0722/216.212

Email:

rezervare@aquatravel.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: